2016-05-13 09:35:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Csendes napra számíthat

Napi horoszkóp május 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Átlagosan indul a nap, nagyobb csúcsokra és komolyabb mélypontokra nem kell számítania. Az anyagiakkal kapcsolatban viszont legyen különösen óvatos! Este végre megnyugodhat, laza órák várnak önre.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold még az Oroszlán jegyében áll. Próbálja meg összeszedni magát, mert a mai nap fárasztó lesz. A kollégái az értetlenkedésükkel csak megnehezítik a munkáját. Ám ha sikerül helytállnia, este elégedetten térhet nyugovóra.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Képtelen lesz összpontosítani, és emiatt könnyelmű hibákat véthet. Ha nem kell dolgoznia, tartózkodjon minél többet a friss levegőn, és töltődjön fel energiával. Este találkozzon a barátaival, beszélgessenek, szórakozzanak, mert ettől igazán boldognak érezheti magát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most lehetősége lesz új dolgokkal megismerkedni. Először gondolja át a terveit, és csak akkor cselekedjen, ha már biztos a dolgában. Ön nagyon empatikus, mindig figyel a többiekre is – ám jó lenne, ha azért a saját érdekeit is képes lenne határozottabban képviselni…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében jár, ez kedvez önnek. Hatalmas meggyőzőerővel bír, aminek következtében ma bárkit levehet a lábáról. Most van esélye elérni a párjánál azt, amiért az elmúlt hónapokban teljességgel hiába küzdött.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Remek hangulatban ébred. Ügyesen forgatja a szót a mai napon. Jól teszi, ha ezt a képességét ma nagyban is kamatoztatja. Menjen olyan emberek közé, akik kíváncsiak a véleményére, akiket szeretne meggyőzni és a maga oldalára állítani.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma nem lesz kedve sokat csacsogni, mert valamire nagyon kell figyelnie. Ne hagyja, hogy bárki, vagy bármi eltérítse attól, amit eltervezett magának. Estére szervezzen egy jó programot, kapcsolódjon ki egy kicsit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha ön még egyedülálló, akkor óriási esélyei vannak arra, hogy megismerkedjen valakivel. Mindenképpen menjen társaságba! Ha párkapcsolatban él, akkor a ma este romantikus hangulatban fog telni. Pontosan tudja, hogyan győzheti meg a kedvesét valamiről, amit már régóta tervezget.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Csendes napra számíthat, de legalább lesz alkalma rendbe szedni a gondolatait, érzéseit. A ruhatárára és az otthonára is ráférne egy alapos átrendezés, ráadásul önt is elégedetté teszi az elvégzett munka!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A hangulata kiváló, remek ötletei lehetnek. Hirtelen rájön, hogy egy bizonyos ügyben hogyan kellene eljárnia. A megoldás kézenfekvő, és segítőket is talál a tervéhez!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Érzékeny napja van ma: minden megjegyzést magára vesz, minden szóban hátsó gondolatot lát. Pedig nem így van: szeretik, és igénylik az ön társaságát a családtagjai. Előbb eressze ki a gőzt, aztán törődjön velük.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében jár, ez jó hatással van önre. Szerencsésen alakulnak a dolgai, a munkahelyén is elsimulnak a gondok, problémák. Az estét töltse a barátai körében, most ez tenne jót önnek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: